Urheilu on yksi suosituimmista uutisaiheista Suomessa, ja urheilu-uutiset onkin tapana erottaa muista uutisista omiksi urheiluohjelmikseen. Mikäli eri lajien urheilutulokset haluaa tarkistaa nopeasti, voi käyttää eri tv-kanavien tai sanomalehtien sivustoja. Urheilukohtaista tietoa ja esim. suoria lähetyksiä löytyy luonnollisesti myös valtavasti netin pohjattomasta tarjonnasta.

Urheilutulokset saa yleisimmistä lajeista helposti esimerkiksi Yleisradion urheilu-sivustolta tai vastaavasti vaikkapa iltapäivälehtien tai sanomalehtien vastaavilta sivustoilta. Eräs hyvä paikka tutkia urheilutuloksia on myös teksti-TV, jonka sivusto löytyy osoitteesta yle.fi/tekstitv. Teksti-tv on loistava palvelu varsinkin silloin, kun käytettävissä on vain hidas internet-yhteys, sillä tämä sivusto latautuu nopeasti.

Uutispalvelujen lisäksi on tietysti tarjolla valtava määrä taustatietoa, tietoa eri urheilijoista ja joukkueista, kilpailukalentereja, harrastus- ja fanitoimintaa, ja paljon muuta, aina lajista riippuen. Esimerkiksi ralliautoiluun ja Formula 1:een liittyen löytyy paljon sekä suomalaisia ja ulkomaalaisia sivustoja. Tietysti jokaisella jääkiekkojoukkueella on myös omat kotisivunsa, samoin kuin jalkapallolle ja muille lajeille, joissa on vähänkään suurempaa seuratoimintaa.

Netti on hyvä kanava myös hankkia tietoa esimerkiksi eri lajien säännöistä ja seuratoiminnasta, ja siitä, mitä kannattaisi tehdä, jos haluaa vaikka aloittaa jonkun uuden lajin harrastuksen. Esimerkkinä voisi mainita vaikka carting-kerhojen sivut, joista saa hyödyllistä tietoa autourheilun aloittamisesta junioritasolla. Vastaavasti erikoislajeista, kuten esimerkiksi ammunnasta, purjehduksesta, erilaisista martial arts-kamppailulajeista, ja monesta muusta urheilulajeista on helpointa usein saada ensimmäinen tietopaketti juuri internetin välityksellä.