Aika monilla meistä on jokin lemmikkieläin. Koira ja kissa ovat tietysti ne yleisimmät, mutta myös pieniä jyrsijöitä, kuten vaikkapa marsuja, hamstereita ja rottia harrastetaan paljon. Tai voihan lemmikki olla vaikka possu. Myös linnut, kuten erilaiset papukaijat ovat kasvattaneet suosiotaan.

Kissanomistajille löytyy monia hauskoja ja hyödyllisiä sivustoja, kuten esimerkiksi Kissamaailma, josta löytyy esim. tietoa kissojen hoidosta ja aktiivisesta harjoittamisesta, ja muita hyödyllisiä vinkkejä. Sivustolta löytyy myös suosittu keskustelupalsta, jossa lukijat voivat kysyä ja kommentoida kaikkea kissoihin ja kissanhoitoon liittyvää, sekä jakaa mielipiteitään. Ja tietysti koirillekin pitää olla vastaavia sivustoja, joista voisi mainita ainakin suositun Koirat.com -sivuston, joka on Suomen suosituin koira-aiheinen www-sivu. Tältä sivulta löytyy todella kattava valikoima tietoa, vinkkejä ja linkkejä, ja jos (erityisesti jos olet koiranomistaja) et ole vielä käynyt vilkaisemassa Koirat-sivua, on ihan hyvä ajatus tutustua tähänkin sivuun. Ja tietysti kissoille ja koirille löytyy paljon lisääkin erinomaisia sivustoja, jotka löytyvät helposti esim. Googlen hakupalvelun avulla.

Hieman harvinaisemmille lemmikeille löytyy tietysti myös netistä omat palvelunsa, kuten esim. herpentologeille, eli matelijoiden harrastajille, jotka voivat vaihtaa näkemyksiä ja hankkia lisää tietoa matelijoista herppi.net -sivustolta.